✌Parforløb - 2 for 1 pris

Tag din træning til næste niveau

Personlig træning

Gennem personlig træning og coaching, kan jeg gøre det samme for dig.

Hør mere om min personlige træning 💪

En samtale er 100% gratis og uforpligtende.

*Personlig træning afholdes i Fit&sund i Ballerup og i Allerød.

Hvad er personlig træning?

Personlig træning er til dig som har brug for at tage din træning til næste niveau. Her får du personlige træninger med mig, hvor jeg planlægger dit træningsprogram og sørger for at du får de helt rigtige øvelser som passer til dine mål. Men hvorfor skal du egentlig vælge personlig træning, istedet for bare at træne på egen hånd?

Alt for mange personer får følelsen af at de ikke kan se resultater af deres træninger. Det skyldes ofte at det program de følger ikke passer til deres mål, eller at deres teknik ikke er som den skal være, hvilket i mange tilfælde også kan ende i skader der sætter din træning på pause i længere tid, og udskyder din fremgang.

Fordelen ved personlig træning er at du er sikret en skånsom men effektiv træning der passer til dine mål, og til din kropstype.

Personlig træning med klient

Personlig træning i Allerød.

Mine personlige træninger afholdes i Allerød.

Begge fitnesscentre har alt hvad du skal bruge i  træningsudstyr, så det eneste du skal have med er dig selv og dit træningstøj. 

Vi planlægger på forhånd dine træninger så det passer til din dagligdag, og aftaler hvilken lokation der passer bedst til dine personlige træninger.

Hvad koster personlig træning?

Pris for personlig træning tilpasses dine personlige behov, afhængigt af hvor mange træninger du ønsker om måneden og hvor lange træninger du ønsker.

Prisen på din personlige træning afhænger også af, om du køber personlig træning alene, eller om du kombinere det med et komplet kost- og træningsforløb hos mig.

Som regel er den bedste pris den som jeg kan give dig når jeg kender dit behov fuldkommen. Hvis du derfor er interesseret i at vide præcis hvad det vil koste for dig, så vil jeg anbefale dig at udfylde min kontaktformular og høre nærmere. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende, og så er du sikret en pris der passer til dig, i stedet for en listepris.

Hvordan er det at være på forløb hos mig?

Jeg kunne sagtens fortælle dig, hvordan jeg tror det er at være på forløb med mig, men istedet vil jeg lade et par af mine fantastiske klienter fortælle om deres oplevelser når de har arbejdet med mig.

Begrænsede pladser

💪Få hjælp til kost og træning 💪

En samtale er 100% gratis og uforpligtende.

*Personlig træning afholdes i Fit&sund i Ballerup og Allerød.

Begrænsede pladser

Få hjælp til kost og træning 💪

En samtale er 100% gratis og uforpligtende.

*Personlig træning afholdes i Fit&sund i Ballerup og i Lets move i Allerød.

©2021 All Rights Reserved. Powered By Feldskov Fitness

💪Få 2 forløb for 1 Pris 💪

Tag din veninde, kæreste, søster eller kollega under armen og spar 50% på jeres forløb ved at skrive jer op sammen.

*Personlig træning afholdes i Allerød.

Få hjælp til kost og træning 💪

En samtale er 100% gratis og uforpligtende.

*Personlig træning afholdes i Allerød.